• تاریخ انتشار : 1403/04/14 - 10:55

برگزاری کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

در کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا مقرر شد سیستم پیجر بیمارستان در چند فاز اصلاح شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، چهارشنبه 13 تیر 1403 کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا با حضور دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان، مریم ملایجردی مدیر پرستاری و دیگر اعضاء در سالن شورای بیمارستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه مرضیه ودادی وند جانشین دبیر کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا گزارشی از مصوبات کمیته قبلی ارائه داد.
سپس ایشان در مورد دستور جلسه و همچنین بازبینی چارت سامانه فرماندهی با توجه به تغییر مدیریت بیمارستان و بازنشستگی افراد توضیحاتی ارائه کرد و اعضای جلسه در مورد افراد جایگزین تصمیم گیری کردند.
در ادامه دکتر حسن برکتی در مورد اصلاحات در سیستم پیجر بیمارستان و همچنین خروجی های اضطراری صحبت کرد.
در خصوص سیستم پیجر بیمارستان با تصمیم اعضاء مقرر شد اصلاحات در چند فاز انجام شود.
در ادامه جلسه ودادی وند در خصوص جدول ده مخاطره اول بیمارستان صحبت کرد و با تصمیم و نظر اعضاء قرار شد این مخاطرات امتیاز دهی و رتبه بندی شوند.
دکتر نجفی سوپروایزر کنترل عفونت نیز از اقدامات انجام شده در بیمارستان درباره آموزش و اطلاع رسانی در خصوص پشه آئدس برای مراجعه کنندگان و پرسنل توضیحاتی ارائه کرد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها و جلسات,مدیریت بیمارستان